Features

Læs mere om nogle af de muligheder du får når du benytter dig af dronelog.dk

Genbrug tidligere logs

Flyver du ofte med samme drone, fjernbetjening og batteri, kan du med ét tryk genbruge informationerne fra en tidligere log. Dette gør din logning hurtigere, så du i stedet kan bruge tiden på at flyve.

FIltrer dine logs

Søger du informationer om en bestemt flyvning, kan du filtrere dine logs ud fra tid, sted, drone, typen af flyvning og meget andet.

Eksporter dine logs

Din logbog kan filtreres og eksporteres ud fra dine ønsker. Logbogen kan eksporteres i excel, csv og json. Derved er dine informationer og logning ikke låst til Dronelog.dk, og kan bruges i andre systemer eller til dokumentation.

Gem fakturaoplysninger

Gem dine faktura-oplysninger om din drone og droneudstyr i Dronelog.dk så du altid ved, om din drone er inden for garantiperiode ved et eventuelt styrt eller uheld. Derved har du altid dine informationer ved hånden, om hvor dit udstyr er købt henne.

Arbejd i teams *

Arbejder du i en virksomhed med flere dronepiloter, deler droner med andre, eller arbejder for flere forskellige virksomheder kan du bekymringsfrit brugt team-funktionen i Dronelog. Her kan du nemt skifte mellem de forskellige teams, og tilgå de droner som er registreret i det enkelte team. Din personlige logbog forbliver din og følger dig, selvom du forlader et team.

* Kræver Team-Plan

Opret din bruger på Dronelog.dk i dag og få øjeblikkelig adgang!

Opret Bruger